sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Loppukiri

Viimeistä viikkoa viedään. Ensi viikko tietää neljää koetta ja yhtä monta koulupäivää. Vielä pitäisi siis selvittää kirurgisen potilaan hoitotyö, kirurgia, perioperatiivinen hoitotyö ja anestesiologia. Huomiseen, kirurgian hoitotyö -osuuteen sain aikaiseksi kahlata muistiinpanot ja selailin yhtä tenttimateriaaliksi nimettyä kirjaa. Kirurgiasta olen lukenut myös muistiinpanot, peri ja anestesiologia odottavat vielä täysin koskemattomina.
Harvemmin on motivaatio näin alhaalla. Jos edes kiinostaisi, mutta kun ei. Tämä on se aihe, josta voin sanoa varmuudella; en suuntaudu!
Huomenna on kokeen lisäksi toisenkinlainen koitos. Kirurgian paikat Pirkanmaalla nimittäin aukeavat myös muualla opiskeleville. Toivottavasti Jobsteppiin on jäänyt edes yksi pieni Piihosen mentävä lovi, koska ajatus harjoittelun suorittamisesta opiskelupaikkakunnalla on paitsi vastenmielinen, myös mahdoton.

Vaikea kuvitella, että viikon päästä tämä kaikki on jo takana ja elän huoletonta lomanaikaista elämää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti tsemppiä vikaan viikkoon! Sitä samaa läpikäydään meidänkin ryhmässä ja motivaatio on... kateissa, totally lost!

T. Rinnakkaisryhmän "tuskailija"

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas kävin lukemassa kuulumisia ja kappas, Piihonen on jo miltei ammattilainen :) Jaksamista viimiselle viikolle ja terveisiä myös! -a