perjantai 25. heinäkuuta 2008

Tulevia sairaanhoitajia

Vaikka itse vietän kesää hiljaiseloon vaipuneena, olisi kamalan kiva kuulla, onko lukijoissa uusia tulevia sairaanhoitajia. Jollen vallan väärin muista, taisi lukijoiden joukossa ainakin jokunen harkitsija/hakija olla. Kertokaahan siis, miten pääsykokeissa kävi?
Vastatkaahan kaikki, eivät siis tokikaan vain pelkät sairaanhoitajaksi hakeneet.

Töitä on muuten jäljellä enää pari viikkoa. Toinen kesälomani alkaa 8.8, jolloin alkaa totinen panikointi syksystä ja asunnon löytämisestä. Hieman se jo hiostaa, mutta murheet katoavat kummasti kun aurinko paistaa ja kalenteri näyttää vasta heinäkuuta. Murehdin sitten ensi kuussa, elokuuhun on kuitenkin vielä (viikko) aikaa...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hain lähihoitajaksi ja sairaanhoitajaksi ja pääsin lähäriks opiskeleen..Molemmat linjat oli siis aikuispuolella. Oon tätä sun blogia lueskellu tiheään ja vähä käyny mielessä jos alottais itekki syksyllä blogin aikuis-lähäriopiskelusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Hain terveydenhoitajaksi sekä sairaanhoitajaksi ja pääsin terveydenhoitoa opiskelemaan. Ei millään malttaisi odottaa koulun alkua! :)

Piihonen kirjoitti...

Hienoa hienoa, onnea molemmille!

Ensimmäiselle anonyymille: aloita ihmeessä, on aina kiva lukea miten eri kouluissa ja eri linjoilla opiskelu etenee!

Toiselle anonyymille: Tiedän tunteen, kun syksyllä kuulin että pääsen kouluun, tuntui, ettei tammikuu tule koskaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä haettiin röntgenhoitajaksi Helsinkiin, Tampereelle ja Kuopioon ja ykkösvaihtoehto Helsinki nappasi. Poikaystävä myös lähdössä Helsinkiin omiin opintoihinsa ja asunto löydetty. Kaksi odotusta siis palkittiin!

Olen miettinyt myös tässä, että pitäisiköhän alkaa pitämään blogia noista radiografian ja sädehoidon- opinnoissa. Sellaisia blogeja kun ei ole eteen tullut, paitsi yksi ja sekin vain sivusi aihetta alussa.

Piihonen kirjoitti...

Kolmannellekin anonyymille paljon onnea! Teillä kävi tuuri, että pääsette samalle paikkakunnalle aloittaan opinnot yhdessä. Ja asuntokin jo löytynyt! Alahan ihmeessä säkin kirjoitteleen, tää on ihan kivaa puuhaa. Tulee raportoitua opiskeluista muiden lisäksi myös itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

moikkis moi! Mä hain kanssa terveydenhoitajaks ja sairaanhoitajaks, mut en sitte päässy ku sairaanhoitajaks... mut sitte hoksasin että oikeestaan ihan hyvä, koska sairaanhoito kiinnostaa niiiin paljon :D . Ja nyt on asuntoki saatu enkä meinaa nahoissa kestää, ku ois niin ihana päästä jo muuttamaan ja alottaan koulu. :P

Piihonen kirjoitti...

Onnea sinnekin!
Mulla oli kanssa pieni alkushokki siitä kouluun pääsystä, kun ihan oikeestihan mä haluan kätilöksi. Aika nopeesti tajusin kuitenkin, että tää on ihan hyvä välipysäkki. Sitten joskus kun lähdetään jatko-opiskelemaan, niin meidän sairaanhoitaja tutkinnot kattaa jo kolme ja puoli vuotta niin terkkarin kuin kätilönkin opinnoista.

Anonyymi kirjoitti...

Jouluna pitäis valmistua lasten äshooksi :)