keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Tunnustan

Olen kofeiini-addikti. Voin varmuudella sanoa, että viimeiseen kymmeneen vuoteen ei ole kohdalleni osunut päivää, jolloin en olisi juonut mitään kofeiini pitoista. Nykyisinkin kulutan oikeasti hävettävän paljon Pepsiä. Juotuani koko ikäni Kokista, en vieläkään myönnä Pepsin olevan parempaa ja väitän juovani sitä vain koska se on muutaman sentin halvempaa.

Itken älyttömän herkästi. Saan itseni itkemään mistä vain, enkä siksi tykkää katsella uutisia. Häpeän edelleen lähtöäni kesälomalle lukion tokaluokalta, jolloin kyynelilleni ei tullut loppua.

Huijaan peleissä. Viimeksi kun pelasin, ensi kerralla, poikkeuksetta joka kerta. Jos luulet, etten ole huijannut sinua Monopolissa, olet väärässä. Huijaan häikäilemättömästi, enkä jää kiinni. Kun voitan, en usko sen johtuvan huijaamisesta.

Vihaan Teho-osastoa. Aloin inhota ohjelman yli-ihmis -lääkäreitä äitini ollessa sairaalassa. Ei sellaisia oikeasti ole olemassa.

Olen toivoton maantiedossa. Muistan ensimmäisen karttakokeeni, josta sain hylätyn. Sitä seuranneet karttakokeet ovat myös järjestäen menneet uusimiseksi. Lukion ekalla annettiin eteemme maailmankartta, johon piti nimetä kaikki maat, jotka osaa. Suomen mukaan lukien osasin nimetä 11 maata ja häpesin silmät ja korvat päästäni kun en osannut sanoa missä Australia on.

En voi sietää tyhmiä ja ylpeitä ihmisiä. Ihmiset, joilla on lyijykynän älykkyysosamäärä, ovat sanoinkuvaamattoman ärsyttäviä. Samoin inhoan kaikenlaista leuhkimista ja ylpeilyä. Inhoan myös sitä, kun jotkut ihmiset ruokkivat leuhkan ihmisen ylpeyttä, minusta ylpeilijät pitäisi jättää huomiotta.

En rusketu polvista alaspäin. Voin maata auringossa vaikka vuorokauden, jonka päätteksi olen saavuttanut varsin nätin päivityksen -kaikkialle paitsi sääriini.

Tykkään yllättää. Nautin nähdessäni ihmisten ilmeet, kun kerron, että minulla on viisi koiraa. Usein tämä kuitenkin johtaa jatkokysymyksiin ja päivittelyyn, mistä en pidä, koska en nauti olostani huomion keskipisteessä. En myöskään kerro koiristani, jollei minulta kysytä, koska se tuntuisi minusta leveilyltä.

Sekoitan edelleen oikean ja vasemman. Jos jään siitä kiinni, esitän että pelleilin ja vaihdan nopeasti puheenaihetta.

Pelkään perhosia. Inhoan niiden karvaista ruumista ja ohuita siipiä. Kavahdan kaikkia perhosia, mutta eniten inhoan yöperhosia. En oikeasti tiedä vieläkään miksi pelkään niitä.

Noin. Nyt tunnette minut pikkuisen paremmin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei, mitäs sitten jos ennen kesälomaa
vähän itketti? ;)

-a

Anonyymi kirjoitti...

Missä viipyy syväanalyysi termeistä ylieilen, eileneilen ja huomenhuomenna?

Piihonen kirjoitti...

Eih, taas tajuaa, miten nolo ihminen mä oonkin.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pitkäaikainen kofeiinialtistus aiheuttaa osalle käyttäjistä myrkytystilan, jonka oireisiin kuuluu henkinen epätasapainoisuus. Tervetuloa blogiini lukemaan lisää asiasta. http://qmies.blogit.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Et ole ainoa, joka sekoittaa oikean ja vasemman..