tiistai 31. maaliskuuta 2009

Hyvin luettu

Tänään tulin Turkuun suoraan kokeeseen. Ajatellen, että viime viikolla koulu loppui jo torstaina ja maanantaina ei ollut koulua, lukuaikaa oli yllin kyllin. Suuren pettymyksen tuottanut AIMI (=aikuisen mielenterveys ja päihdetyö) ei innostanut edes kokeeseen lukemaan. Hävetttää myöntää, mutta luennot tulostin maanantai-iltana, joita sitten laiskasti selailin matkalla Turkuun, tänä aamuna. Kokeessa oli ensin kahden tunnin pari tentti, ns. Case-osio, jossa suunnittelimme erään potilaan hoidon. Tätä seurasi kahden tunnin yksilötentti ja lääkelaskut. Ainakin lääkelaskut olivat harvinaisen helpot, toisin kuin itse koe sitten. Tai vaikeahan se oli tällä lukemisella, olen varma, että kaikki ahkerasti opiskelleet pitivät koetta läpihuutojuttuna.

Uskoisin pääseväni läpi, mutta tulokset ovat varmasti työskentelyni mukaiset. Tyhmää, että kurssi oli mielestäni niin epäonnistunut, että ei edes haittaa, vaikka arvosana ei kakkosta parempi olisikaan. Jos nyt edes kakkosen saisi.
Yksittäistä syytä pettymykselle on vaikea sanoa. Uskoisin kuitenkin, että mukaansatempaavat opettajat olisivat voineet pelastaa opintokokonaisuuden. Todennäköisesti vika oli varmasti suurimmaksi osaksi minussa itsessäni. Kun ei napannut niin ei napannut.

Kuva täältä.

Ei kommentteja: