tiistai 13. huhtikuuta 2010

Naps naps napostelee!

Onko joka ilta kytättävä viimeinenkin televisio-ohjelma, joka ei kiinnosta pätkän vertaa? Sitten kun kuva ei enää liiku muun kuin Ostos-TV:n tai ärsyttävän chat-juontajan muodossa, siirryn kirjaan. Luen niin kauan kuin silmät suinkin liikkuvat ja sana menee suunnilleen perille. Lasken kirjani yöpöydälleni vain todetakseni, ettei väsytä yhtään. Nukutan itseni uuvuttavilla The Voicen musiikkivideoilla, joita on ehkä viisitoista. Kun samat kappaleet on kertaalleen näytetty, ennen uuden kierroksen alkua keskeytetään transsimainen Lady Gagan pakkosyöttö viiden minuutin mainoskimaralla, jossa kekkuloi joskus ihan kuunneltaviakin kappaleita tehnyt brittiartisti. Nukahdan TV päälle ja havahdun kolmen tunnin päästä Fintelligenssin rasittavaan rallatukseen.

Kun koulua on kolme päivää viikossa, ei se vähäkään kiinnosta. Pääsiäislomanikin venähti vallan ruhtinaallisiin mittoihin, koska 1.4 lähdettyäni Turusta huristelin takaisin vasta viime sunnuntaina. Yli viikon loma maistui vallan hyvin, mikä osaltaan vähentää, jos mahdollista, kiinnostusta koulua kohtaan entisestään. Aiheinakin on vain jotain ikääntyneiden hoitotyötä ja kaikenmaailman tutkimusta. Tänään olin kaukaa viisas ja ostin loppuviikoksi itselleni Sudokuja.
Onneksi koti kutsuu jo keskiviikkona.
Sunnuntaina edessä onkin sitten kokonainen viiden päivän viikko, joka tällä hetkellä tuntuu maratoniin verrattavalta suoritukselta.
Jos nyt tämän viikon vähän löysemmin, ensi viikolla sitten...

Ei kommentteja: