perjantai 27. toukokuuta 2011

Kautta kiven ja kannon

"Lupaan, että vakaa ja vilpitön tahtoni on sairaanhoitajan tointa harjoittaessani parhaan kykyni ja ymmärrykseni mukaan täyttää ne velvollisuudet, jotka minulle sairaanhoitajana kuuluvat, ja pitää aina mielessäni sairaanhoitajan työn korkeat ihanteet "

Odotettu päivä. 12 tunnin päästä olen jo valani vannonut ja olen laillistettu sairaanhoitaja. Nyt pitäisi olla jo nukkumassa (auto starttaa kohti Turkua kello 6.30), mutta vielä on valmistelut vaiheessa. Tajusin 23.20, että kaikki oikeuteni koulun sähköpostiin, Winha Willeen, Optimaan ja koulun intranetiin päättyvät tänään. Imuroin siis vauhdilla koneelleni kaikki luennot mitkä vielä olivat kopioimatta. Tunnin taistelun jälkeen huokaisin helpotuksesta -sain kaiken haluamani turvaan. Paitsi, että pääsen edellä mainittuhin ohjelmiin yhä, joten ajan olisi voinut käyttää vaikka valan opetteluun. Se pitää kuulemma osata ulkoa. Tiistaina vietin illan tulevien ex-luokkalaisteni kanssa ja yleinen henki tuntui olevan, että "kyllä sen joku osaa, mää vaan mumisen mukana!" Eli siis ihan niin kuin itsekin ajattelin tehdä.

Noh, ehken pääse edes mumisemaan mitään valaa, mistä sen tietää, jos kumminkin unohdin jonkun kurssin, jonkun kirjallisen työn, jonkun allekirjoitettavan lapun, enkä valmistukaan...

3 kommenttia:

A kirjoitti...

Onnea valmistumisen johdosta! Varmasti ihan mahtava tunne, kun yli kolmen vuoden työ palkitaan. :) Hyvää kesän alkua.

A kirjoitti...

Hurjasti onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Todella suuret onnittelut valmistumisen johdosta! Aurinkoista kesän jatkoa! :)

//Melissa