tiistai 2. joulukuuta 2008

Tehtävää tehtävän perään

Tänään vietän vapaa päivää, jota ilahduttavat niin tutoriaalitehtävä, kirjallinen pikkuessee ja HOIM:ista saatu nestehoitotehtävä. Viimeksi mainittu on lievästi ilmaistuna vaikea ja se on kuulemani mukaan tuottanut päänvaivaa mun lisäkseni monelle muullekin. Tehtävässä on annettu potilas, josta on kerrottu perustiedot, sekä lista nesteistä, jotka rouvalle tulee tiputtaa. Mun tehtäväni on selvittää miten, missä vaiheessa ja millä nopeudella kukin liuos tiputetaan. Onneksi opettaja sanoi kuitenkin, että yritys on tehtävässä tärkein, eikä hän kerää tehtäviä meiltä, katsoo vaan, että tehtävää on edes yritetty tehdä. Jos vaikka kohta saisi yrityksen aluilleen, tehtävä käydään läpi nimittäin huomenna.

Huomenna on samoin Terveyden edistämisen -esseen palautus. Jälleen kerran. Kumpa saisi koko TEDI:n jo alta pois, ressaa kun joka viikko on milloin minkäkin esseen deadline.
Tutoriaali sen sijaan käsittelee verensiirtoa. Siihen ei toivottavasti ole kamalan vaikea löytää tietoa.

Hmph. Kai se on vaan pakko alkaa hommiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Verensiirtoihin suosittelen suorinta tietä veripalvelun sivuille, sieltä löytyy asiantuntevaa ja varmasti ajantasaista tietoa.

t.Tiina

Piihonen kirjoitti...

Kiitos vinkistä, siellä kerkesinkin jo piipahtamaan..:)