keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Ihka oikea opiskelija

koulu on siis alkanut. Hetken silmittelyn jäkeen, tuntui kuin en olisi koskaan ollutkaan poissa. Opiskelu alkoi ryminällä, ensimmäisen päivän aloitti ensiavun luento, jota jatkoi anatomian puolentoista tunnin rupeama. Päivän päätös oli kuitenkin pahin, kolmen tunnin istunto ravintotieteen parissa tsekkiläisen luennoitsijan johdolla. Kun kahden aikaan pääsimme tauolle, olivat jalkani tunnottomat, hermoni tylsistyksen raatelemat ja aivoni sumeat. Millään luennolla en muista koskaan olleen noin tylsää. Opettaja osasi kyllä asiansa ja puhui ihan hyvin englantia, mutta jokin siinä mätti. Ehkä se oli se ensimmäinen päivä.

Toinen päivä sujuikin jo paremmin ja viikko hurahti ohi huomaamatta. Jo ensimmäisen viikon aikana opin täähän mennessä varmaankin tärkeimmän taidon, PPE:n. Tällä viikolla pääsen painelemaan nuken rintakehää.

Eilen vietin uudessa asunnossani tupareita viiden kaverini kanssa. Tunsin itseni ihan oikeaksi opiskelijaksi kun puolen yön aikaan istuin kuppilassa keskustelemassa mihin paikkaan seuraavaksi menisimme. Onneksi tänään sain huilata vapaapäivän muodossa, jota juhlistimme kaverini kanssa Turun Ikeassa. Lompakko kevyempänä ja jalat soosina vaivun nyt väsyneenä mutta onnellisena sohvan nurkkaan odottamaan Skins:iä.

Ei kommentteja: