sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ensi kesä, osa 2

Kiva juttu, menin sitten pahaa aavistamatta lukemaan sähköpostiani. Ensi kesän osastonhoitaja oli laittanut minulle veistin, jossa kertoi, että hänen mielestään teen ensi kesänä lähihoitajan sijaisuutta, kuten viime kesänä. Hän ei ollut varma, joten kehotti tarkistamaan asian ylihoitajalta.

Tosi kiva. V*tuttaa niin, ettei veri kierrä päässä. Sinänsä asiaan voisi suhtautua helpotuksena, mutta enpä osaa. Halusin sijaistaa sairaanhoitajaa tänä kesänä, koska sitä seuraavana olen valmis sairaanhoitaja, ja joudun hommaan kylmiltäni. Olin onnellinen, että minulla ei ole yövuoroja, mikä on hyvä koska kun mieheke on armeijan harmaissa, koirat ovat minun armoillani. Koirat eivät ole tottuneet olemaan yötä yksin, joten joudun lykkäämään ne jonnekin hoitoon siksi aikaa. Tämän kuun lopussa alkava julkisivuremontti varmistaa, että päivällä ei saa edes nukuttua.

En tajunnut, että asia jäi jotenkin epäselväksi. Tarkistin lähettämäni sähköpostit sekä osaston- että ylihoitajalle, ja yhteensä kolmessa viestissä kerron, että voin tehdä sairaanhoitajan sijaisuutta.
Olisiko pitänyt laittaa, että haluan tehdä sairaanhoitajaa?

Vieläkö voin perua menemiseni sinne?

2 kommenttia:

Bioanalyytikko kirjoitti...

Voithan ainakin kysellä, josko jostain muualta irtoaisi sh:n sijaisuus tai vaihtoehtoisesti ilmaista tyytymättömyytesi lähihoitajan sijaisuuteen. Kyllä kesätöistä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen oppi irti, niin on paremmat saumat työllistyä mieluisaan paikkaan valmistumisen jälkeen. Mitä enemmän ja monipuolisempaa kokemusta, sen parempi!

Tsemppiä!

Piihonen kirjoitti...

Niin siinä meinasi käydä, selailin jo vapaita paikkoja ahdistuksen kohistessa pintaan..
Onneksi homma kääntyi kuitenkin parhain päin!