maanantai 7. tammikuuta 2008

Kohti tuntematonta

Tänään on syntymäpäiväni. Olen käyttänyt sen lähinnä Tampereen kaupoissa, koska totesin viikonloppuna tuijottaessani vaatekaappiani, etten ole ulkoisesti pätevä edustamaan itseäni uudessa koulussani. Käytin sitten osan syntymäpäivälahjaksi saaneista rahoista itseni ehostamiseen. Loput saavat mennä tililleni odottamaan myöhempää käyttöä.

Tämä oli siis viimeinen päiväni kotona ennen kouluun menoa. Nyt alkaa tosissaan jo jännittää. Huomenna hyppään junaan ja lähden kohti toista kotiani kauas kotikaupungistani, ystävistäni, perheestäni. Kauas tutusta lähikaupasta, päivittäisestä ulkoilulenkistä, vakio ruokapaikasta. Toisaalta nyt saan kokeilla siipiäni yksinäni, kokeilla pärjätä oikeasti yksin. Todellisuudessahan lähimmäiset ovat vain puhelun tai hiiren klikkauksen päässä . Olenkin nyt päivittänyt itseni tälle vuosisadalle ja opetellut käyttämään Skypeä. Ensituntuman pohjalta vertaankin sitä rakkaaseen meseen. Aika näyttää kangistunko kaavoihini, vai vaihdanko messengerin todella Skypeen. Joka tapauksessa, yhteydet eivät katkea vaikka välimatka kasvaakin.

Huomiselle on vielä pakattavaa, mun täytyy keksiä mihin tunkaisen muutaman lakanan, vaatteeni, aterimet ja muut tarvittavat. Junan aikataulutkin pitää vielä selvittää.
Toivottavasti jännityksestä huolimatta uni tulee silmään ja saan nukuttua.
Huomenna sitten nähdään, miten kaikki alkaa tästä sujumaan. Pitäkää peukkuja!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

peukkuja! :)

-anna

Wille kirjoitti...

Pidetään peukkuja.

Wille kirjoitti...

Ja olenpa hölmö. En tajunnut kuin vasta nyt. Hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteen!

Anonyymi kirjoitti...

Usko pois - siipesi kantavat kyllä! Ja sitten jos kysytään e-kirjaimeen liittyviä eläimiä, niin niitä on meille tuttujen hylje ja käärme lisäksi vaik kui, kuten: hiirulaine, kärpäne,
hyttyne, perhone, hevone, satiaine, matone ...."
-äitiliini

Anonyymi kirjoitti...

peukut! odotan uusia kommentteja!!