torstai 13. maaliskuuta 2008

Tuloksia

Nyt on sitten äänestys päättynyt. Kuuden päivän aikana blogissa vieraili noin 200 eri kävijää, joista ruhtiaalliset 10 henkeä antoivat äänensä. Äänestyksen tulos oli varsin selvä, lukijat haluavat lukea myös musta ja elämästäni, eivät vain koulunkäynnistäni. Kymmenestä äänestäjästä vain yksi oli sitä mieltä, että mun ei pidä ollenkaan kirjoittaa koulun ulkopuolisista asioista, kun taas vastaavasti yksi henkilö halusi lukea musta ja elämästäni paljon enemmän. Loput kahdeksan halusivat "jonkin verran muuta maailman menoa." Sehän sopii, niin olen ajatellutkin, että keskityn siihen kouluun ensisijaisesti, mutta voisin silloin tällöin avautua muistakin asioista. Bra. Kiitos äänestäneille!

Tämä viikko on ollu aika pyöritystä; torstaina hoitotyön kirjallinen koe ja huomenna matikan koe ja TEDI:n esseen palautus. Onneksi kohta on mokomat ohi. Maanantain ensi viikolla tosin aloittaa taitokoe, johon en osaa oikein valmistautua.. Uskon hallitsevani aiheen, potilassiirrot, mutta en tiedä ollenkaan mitä odottaa, kun ei ole ennen moiseen myllyyn joutunut. Ties vaikka menen ihan solmuun enkä osaa nimeäni kertoa.

Mutta ensi viikolla tai jo viikonloppuna palaan sorvin ääreen entistä ahkerampana ja inspiraatiota puhkuen. Sitten saatte tarkemman sepostuksen viime aikojen tapahtumista, saattaapi olla, että repäisen ja valaisen hiukan koulussamme vallitsevaa ilmiötä kahden ilmeisesti täysin eri arvoisen ryhmän välillä. Ehkä joku jo arvaa, kuinkas muutenkaan kuin terkkarit vastaan sairaanhoitajat ja toisin päin. Vastakkain asettelun aika ei ole ohi!

Ei kommentteja: