torstai 8. toukokuuta 2008

Pika postaus

Tämän vapaapäivän olen viettänyt nenä kirjassa. Huomennahan on siis se HOIT:in kirjallinen koe. Uskoisin hallitsevani kohtuullisen hyvin ainakin verenpaineeseen ja erittämiseen liittyvät asiat. Monta tuntia on kuitenkin vielä lukemista edessä. Lukemisen ohella kävin pöyristymässä Hoitajat.net:in sivuilla seuraamassa tälläistä keskustelua. En voi kuin ihmetellä tuollaista. Pistää miettimään, mitä sitä blogiinsakin uskaltaa kirjoittaa. Ymmärtääkseni joitakin bloggaajia on lähestytty myös työpaikan toimesta kirjoituksiin liittyen. Olisikohan sitä kannattanut edes mainita missä kaupungissa opiskelee, että saa kirjoittaa vapaasti mitä lystää. Onneksi ainakin toistaiseksi olen saanut vuodattaa rauhassa.

Eilisestä inspiroituneena testasin muuten ensiapu taitoni täällä. Tulokseksi sain 74/100, joka oli tyydyttävä suoritus. Surullista kyllä, olin positiivisesti yllättynyt, mähän en ole koskaanikinämilloinkaan saanut ensiapukoulutusta. Käykäähän muutkin testaamassa taitonne.

Nyt palaan Hoitamisen taidon ja tuskastumisen pariin. Jos yhdeksään asti jaksaisin painaa, voisin olla tyytyväinen itseeni.

Ei kommentteja: