maanantai 19. toukokuuta 2008

Viimeiset viisi päivää

Tästä se lähtee: vihonviimeinen viikko. Tuntuu utopistiselta ajatella, että istuin viimeisen kerran junassa Turkuun tänä keväänä. Ensi sunnuntaina istun onnellisena kotona ja saan nauttia sunnuntai-illan tosi-tv annokseni Suomen huippumalli haussa -ohjelman muodossa ihan rauhassa ilman kiirettä rautatieasemalle.

Tällä viikolla mulla on kuitenkin vaan kolme päivää, vapaa päivät tietenkin sijoitettuna sinne keskelle, keskiviikolle ja torstaille. Perjanataina mulla on edessä vielä pari ammatillisen kasvun tuntia, suomenkielen ja viestinnän koe, tutoriaalityöskentelyn arviointi ja tietysti viimeinen laboraatiotunti, jolla saan sitten suorittaa sen RR:n mittauksen. Sitten yritän keritä neljän junaan ja Tampereelle, juhlistamaan samalla ensimmäistä kihlajais-vuosipäivääni ja kevään viimeistä koulupäivääni.

Ensi viikolla palaan Turkuun vielä hetkeksi, suorittamaan kämpän tyhjennyksen ja anatomian uusinnan. Silloin painan solu-asuntoni oven kiinni viimeisen kerran ja luovutan viiden kuukauden aikasen asumukseni avaimet pois. Myös Ruiskadun opinahjoon saatan silloin astua viimeisen kerran, sikäli mikäli saan siirron Tampereelle. Miten ihmeessä puoli vuotta meni näin äkkiä?

Ei kommentteja: