tiistai 20. toukokuuta 2008

Blogi näperrystä

Viime yönä en saanut unta ja viimeisen kerran katsoin kelloa neljältä. Yritin lohduttautua sillä, että koulua on enää kaksi päivää. Aamulla heräsin yöpöydälläni levänneen puhelimen värinään. Vastasin unen pöpperöisenä tietämättä oliko yö vai päivä. "Herätinkö," kysyi ystäväni ääni. Kuulemani mukaan, olin vastannut, että "et, kyllä mä olin tässä jo nousemassa." Vieläkään en havahtunut. Kaverini tiedusteli meinasinko tulla tänään kouluun. "Joo. Tai siis mitä? Mitä kello on?" No kymmenenhän se oli. Koulu oli alkanut kaksi tuntia sitten.
Kouluun raahauduin vieläkin vähän sekaisena puoli kahdeksitoista, jolloin teimme terveyden edistämisen esseen loppuun.

Iltapäivällä tein uudistuksia blogiini; ahkeroin kaikkiin 65 tekstiin tagit. Toivottavasti tämä helpottaa lukemista. Mikäli joku ihmettelee, lääkelaskut saivat oman tunnisteen ihan sen takia, että niin moni on tähän blogiin eksynyt lääkelaskuihin liittyvällä hakusanalla.

Sitten siitä äänestyksestä. Tällä kertaa kysyin lukijoiden terveydenhoito alan opinnoista. Ääniä viikon aikana sain 28, joista enemmistö (32%), yhdeksän äänestäjää on hakenut alaa opiskelemaan. Seuraavaksi eniten oli yllätyksekseni jo valmistuneita, 21% kaikista äänestäjistä, eli kuusi. Opintojensa alussa oli 14 prosenttia, neljä äänestäjää. Äänestäjiä, jotka harkitsivat hakevansa alalle ja niitä, jotka eivät alalle aio, oli yhtä paljon. Molempia oli kolme, yhteensä siis kuusi, mikä oli 20% annetuista äänistä. Opintojensa keskivaiheilla oli kaksi äänestäjää (7%) ja lopulla yksi ainoa, joka vastasi kolmea prosenttia äänistä. Ehkä on tarpeen havainnollistaa epäselvää sepostustani hieman, tässä siis vielä annetut äänet ja niiden prosentuaaliset osuudet.

Harkitsen hakevani alalle. 3 (10%)
Olen hakenut. 9 (32%)
Olen opintojeni alussa. 4 (14%)
Opintojen keskivaihella. 2 (7%)
Loppusuoralla. 1 (3%)
Olen valmistunut. 6 (21%)
En, enkä meinaa hakeakaan. 3 (10%)

Vielen danke jälleen äänestäjille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hih, perhonen :)

-a

Piihonen kirjoitti...

Perhonen, peehonen, Piihonen, allekirjoittaneen lempi hyönteinen. Tai sitten ei ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi

Siru kirjoitti...

Hei, mukavaa luettavaa. Olisi myös kiva kuulla kotisairaanhoito -alasta jotain - jos on kokemusta.