maanantai 14. huhtikuuta 2008

Ahdistus-viikko nro. 2

Tästä se taas alkaa, uusi viikko. Tänään Tedi:n esseen palautus, keskiviikkona anatomian koe ja torstaina Tedi:n suullinen esitys. Oliskin jo perjantai.

Viime viikon perjantaina oli sitten se lääkelaskun koe. Arvatkaapa kaksi kertaa menikö läpi. Yllätys yllätys, ei mennyt. Uusintaan sitten vaan, pidetään varpaita myöten kaikki ristissä, että tällä kertaa koe ei kaadu jo siihen, paljonko on seitsemän kertaa kahdeksan. Joo, tiedänhän mä, että se on 56, mutta perjantaina olin vakuuttunut, että se on 64.
Tänään sain myös arvosanan lääkehoidon teoria kokeesta. Pettymyksekseni lempi aiheeni tähän mennessä meni enemmän kuin penkin alle, enkä ole suoritukseni kanssa sen vertaa sujut, että voisin sen täällä netissä kaikelle kansalle huhuilla. Kiroaisin, mutta kun mä olen sairaanhoitajaopiskelija, eikä sellainen kielenkäyttö ole sopivaa hoitajalle. Pahah. Olisitte kuulleet mut atk-luokassa tänään kello 16 jälkeen.

Huomenna kiskon itseni kolmeksi tunniksi Hoit:in luennoille ja painun takaisin anatomian pariin. Tänä iltana sain jopa luettua hengityksen ja osan ruoansulatuksesta, mutta sydän ja verenkierto ovat edelleen lievästi sanottuna heikoissa kantimissa.

Palaan toivon mukaan huomenna pitemmin sepostuksin, nyteivoikuntuleeTäydellisetnaiset.

Ei kommentteja: