keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Iltapäiväsiideriä ja lääkehoitoa





Niin se lääkehoito. Koe olisi huomenna, mutta kun väsyttää niin jumalattomasti. Ja se kirjakin, sekin on ihan intestinum crassumista. Sääkin olis nätti, telkkarista tulis ohjelmaa ja muutayhtätärkeää. Asiaa ei auta yhtään, että menin injektio-tunnilta tänään myöhästymään. Onneksi kuitenkin kaksi muutakin oli poissa ja opettaja on reilu, joten uskon, että asia hoituu jotenkin.

Nyt olen kyhjöttänyt sängylläni kirja kädessä tunnin verran tukkaa repien, eikä opiskelu ole edennyt yhtään niin kuin ajattelin. Koulun jälkeen oli suunnitelmissa mennä suoraan lukemaan ja lukea iltaan asti, mutta koulukaverini sai houkuteltua mut jäätelölle. Kaupassa olinkin janoinen ja jalat veivät kylmäkaapille. Mitä seuraavaksi tapahtui, en edes tiedä, sillä loppujen lopuksi päädyimme kävelemään kassalle jäätelöiden ja yksien siidereiden kanssa. Siinähän sitten istuimme, parvekkeellani juoden granaattiomena-siideriä ja puhuen potaskaa. Vielä kaverini lähdettyäkään en mennyt opiskelemaan, vaan tein makaronilaatikkoa ja jymähdin koneen eteen. Jotain on tainnut mennä vikaan, sillä tässähän mä taas näytän istuvan.
Ennen kuin palaan enteraalisen lääkehoidon, depot-tablettien ja oraalisuspensioiden maailmaan (lue: piirtelemään lisää), muistuttaisin kyselystä. En minä sitä piruuttani siihen laittanut, kyselen koska haluaisin oikeasti tietää. Joten VOTE, PEOPLE, VOTE!

Ei kommentteja: