tiistai 1. huhtikuuta 2008

Ne ovat saapuneet!



Tilaamani stetarit nääs. Pahoitteluni kaikille etukäteen, aion heilua stetoskooppi kaulallani koko ensi viikonlopun, yrittäen kuunnella niillä mitä tahansa vastaantulevaa elävää olentoa. Jollette halua uhrikseni, kuulkaa varoitukseni: PAETKAA VIATTOMAT!
Varsinaisesti vasta perjantainahan meitä opetetaan kapistusta käyttämään,joten siihen asti täytyy mun tyytyä yrittämään saada jonkinlaista kohinaa kuulumaan itsestäni.

Huomenna on koko amk-urani kohokohta tähän mennessä, pääsemme nimittäin piikittämään! Mua ei vielä ajatus hirvitä ollenkaan, enkä ole koskaan kamalasti pelännyt piikitystä yleensäkään. Saas nähdä onko tilanne huomenna toinen, kun joku kanssani yhtä kokenut upottaa neulan subcutikseeni. Mistäs sen tietää, jos vaikka se olenkin minä joka pökertyy pistettäessä tai kipsaantuu täytin kun saa ruiskun käteensä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kansainvälistä sairaanhoidon kokemusta saat viikonloppuna, kun pistäydyt kotona kuuntelemassa myös saksalaista sydäntä! Was das Hertz voll ist, des geht der Mund über - vai miten se vanhakansa tapaa sanoa?

Piihonen kirjoitti...

Njääh, ei viitsi turisti-rukkaa heti pelotella. Annetaan sen huomata ihan rauhassa viikon aikana millaiseen perheeseen on majoittunut, eis sitä tartte heti ovensuussa sille esitellä ;D Varsinkin jos kauhukaksikkokin tulee.. Lähtee pian seuraavalla koneella kohti Deutschlandia.