keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Väsy

Tänään oli sitten se anatomian koe. Alueen kaksi kertaa lukeminen ei auttanut, se oli tosi vaikea. Menen sitten uusintaan toukokuussa. Luulisi, että ottaisi päähän, mutta ei tässä vaiheessa. Tänään meinaan mennä aikaisin nukkumaan ja murehtia sitä sitten huomenna. Päiväunetkin nukuin, ne sellaiset kolmen tunnin tirsat. Huomiseksi terästäydyn vielä nuorten seksuaalisuuden parissa kun pidämme ryhmämme esityksen. Sitten en tee enää mitään koulun eteen vähään aikaan.

Ainakaan ennen sunnuntaita siis, tiistainahan on Nursing Science koe. Kiitokset Kotiteollisuudelle ja Led Zeppelin:ille, selvisin viimeisistä Nursing-luennoista tänään kunnialla. Niin, ja onneksi oli ruutuvihko mukana, niin ei tarvinnut lukea dioja ja pelata inhokkiani: "bongaa kielioppivirheet." Ruutujen värittely oli paljon parempaa ajanvietettä verenpaineeni kannalta. Harmi, että välillä opettaja korotti sen verran ääntään, että pystyin erottamaan hänen puheensa. Silti, onpahan sekin kidutus nyt taakse jäänyttä elämää.

Nyt nukkumaan, jos vaikka jaksaisin huomenaamulla ryömiä sängystä ylös labratunneille, joilla käsittelemme nenämahaletkua.

Ei kommentteja: