torstai 10. huhtikuuta 2008

"Vapaa päivä"

Tänään olisin viettänyt vapaapäivää, jollei siis mulla olisi maanantaina erään nimeltämainitsemattoman esseen palautus. Kunnon yöunien jälkeen maailma näytti kuitenkin ihan erilaiselta ja nukuttuani kymmenen tuntia kouluun vääntäytyminen kahdeksitoista ei edes ottanut niin paljoin päähän kuin olisi luullut. Terveystarkastuksen jälkeen aloin kaverini kanssa "ahertaa" esseetä valmiiksi, vaikka edistyminen ei kyllä ollut päätä huimaavaa. Sainpahan huomata, että ei se nuorten seksuaalisuus ihan niin helppo aihe olekaan. Huomen aamulla tapaamme koko ryhmä esseen merkeissä ja silloin olisi hyvä olla essee valmiina. Noh, onhan tässä vielä, ööö.. 14 tuntia aikaa...

Huomenna on koko ensimmäisen lukukauden jäätävin hetki, sillon nimittäin kokoonnumme kaikki tänä vuonna aloittaneet sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat samaan saliin lääkelaskukokeen merkeissä. Pahin jännitys on mennyt kuitenkin jo ohi, olen nimittäin aika luottavainen. Luottavainen, etten pääse koetta läpi. Tänä iltana en sille voi enää mitään, jos en osaa, niin en vaan osaa. Onneksi uusinta on vielä tässä kuussa, jos vaikka siinä selviäisi paremmin.

Ihanaa, että on jo torstai. Tämä viikko on ollut rankka, ja pieni huilaus todellakin maistuu. Tosin, ensi viikolla onkin sitten taas Tedin suullinen esitys ja anatomian koe. Kumpaankaan en ole vielä edes alkanut valmistautua. Jos vielä ensi viikostakin selviän, ovat tiedossa ainakin verraten lokoisat ajat. Tiedossa ovat enää Nursing Sciencen ja Hoit:in kokeet ja viikotkin ovat sellaisia kolme, jopa yksi päiväisiä. Tai no, ainakin vähän aikaa ovat, ties mitä kevään viimeiset viikot tullessaan tuovat, sinne asti ei meille vielä lukkareita ole. Tässä vaiheessa ei voi sanoa muuta kuin, että se on sitten sen ajan murhe.
Tämän ajan murhe on Tedin essee, jota lähden nyt väkertämään. Siinähän tämä torstai sitten mukavasti meneekin..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikun hanaa vaan, kyllä nyt tollaset pikkukokeet selätät! :)

-a

Piihonen kirjoitti...

Voi kun selättäisinkin ;)